Over ons

Our Story

Magnolia Care is een bemiddelingsbureau binnen de zorgbranche, wij zoeken de perfecte match tussen een zorginstelling en ZZP’er. Deze twee moeten in onze ogen goed bij elkaar passen en samen tevreden zijn over de samenwerking. We kijken daarom ook goed naar de wensen en behoeftes van beide partijen en proberen hier tussen een goede overeenkomst op te bouwen.

Een sterke eigenschap van ons bedrijf is o.a. de persoonlijke begeleiding, onze opgeleide zorgadviseurs zijn 24/7 bereikbaar voor opdrachtgever en opdrachtnemer. Wij denken altijd mee met onverwachte situaties en zorgen voor oplossingen, met duidelijke communicatie. Daarnaast hanteren we regelmatig (tussen)evaluatie gesprekken, om te kijken hoe de samenwerking tussen partijen verloopt en of iedereen nog tevrede is!

Leidinggevenden werkzaam zijn in de zorgbranche, deze ervaring zorgt er voor dat ons bedrijf de wensen en behoeftes goed aanvoelen en graag meedenken met nieuwe stappen.

In the Spotlight

Doelen

Wij kijken naar de persoonlijke doelen van een opdrachtnemer, wat zijn de ambities en wat zijn de doelen voor hem of haar. En hoe vullen wij als bemiddelingsbureau hier op aan en welke ondersteuning is hierbij nodig. Deze doelen brengen we allemaal in kaart tijdens een kennismakingsgesprek, maar ook tijdens tussen-evaluatie gesprekken komen we hier weer op terug. Samen de uitdaging aan gaan om het doel te bereiken.

Jasmijn Kater

Jasmijn Kater

Algemeen directeur | HR & Finance

Jasmijn was werkzaam in de mediabranche, waar ze leidinggevende was binnen een team. Ze heeft vervolgens met veel plezier en motivatie de stap genomen om nu binnen ons team als Algemeen & Financieel Directeur te werk te gaan. Jasmijn vindt vooral betrouwbaarheid en een veilig gevoel aanbieden voor haar klanten erg belangrijk, ze zorgt er dan ook voor dat alle communicatie op een fijne manier verloopt.

Fayah Pleedee

Fayah Pleedee

Algemeen directeur| HR & Finance

Fayah was werkzaam in de HR en Eventmanagement branche maar is met enthousiasme binnen ons team begonnen als algemeen & Financieel directeur. Al was de zorgbranche nog nieuw voor Fayah, ze heeft zich binnen een korte tijd grondig verdiept en is hard aan de slag gegaan. Fayah vindt vooral duidelijke communicatie en een fijne werksfeer erg belangrijk. Ze zorgt er dan ook graag voor dat alles netjes en structureel verloop.

Diana Adao

Diana Adao

Algemeen directeur | Zorgadviseur

Diana is een gepassioneerde verpleegkundige met 18 jaar ervaring in de zorg. Ze heeft altijd met veel enthousiasme en plezier dit werk gedaan en maakt nu de overstap als zorgadviseur binnen ons team. Door haar lange ervaring in de zorgbranche, weet ze goed wat de eisen en wensen zijn van opdrachtnemer & opdrachtgever. Diana geeft dan ook graag advies wanneer nodig is, ook op zorggebied assisteert ze graag bij wanneer er moeilijkheden ontstaan. Goede zorg staat bij haar op nummer 1.

Christilita Cuvalay

Christilita Cuvalay

Algemeen directeur | Zorgadviseur

Christilita is een verpleegkundige met jaren ervaring, ze is vanaf helpende begonnen en doorgegroeid naar een verpleegkundige. Ze heeft een groot hart voor de zorg en vindt het dan ook erg leuk om binnen ons team als zorgadviseur aan de slag te gaan. Ze weet als geen ander wat de valkuilen of vragen kunnen zijn binnen de zorgbranche en staat graag klaar voor iedereen om hierin te begeleiden. Christilita vindt het vooral belangrijk dat iedereen gehoord en begrepen wordt, ze is dan ook een geweldige adviseur binnen ons team.